Nieuws van de Boppeslach

De jeugd mag weer starten met kaatsen

Beste leden van de Boppeslach,

Het seizoen begint niet met een boppeslach, dan waren we namelijk allang aan het kaatsen geweest. Gelukkig kan de jeugd binnenkort wel beginnen met trainingen. Na de meivakantie gaan we daarmee beginnen. De jeugd t/m 12 jaar kan weer volop trainen. De jeugd tussen 13 en t/m 18 jaar mag ook trainen, maar moet de 1,5 meer afstand in acht nemen en de trainers moeten daar ook op toezien. 
Wedstrijden zijn nog niet aan de orde. De KNKB gaat er vooralsnog van uit dat er op 20 juni met wedstrijden gestart kan worden. Ook dan zal het gaan om kale wedstrijden, zijnde wedstrijden zonder publiek.
Nu raakt ons dat nog niet het meeste, wij zijn naast het jeugdkaatsen vooral benieuwd wanneer we weer op dinsdagavond een partijtje kunnen kaatsen en daarnaast ook het evalueren van het partijtje dat we hebben gespeeld. Op dit moment is dat nog niet mogelijk. De KNKB wacht ook op de vervolgmaatregelen van het kabinet. Als er wat verandert zal dat rond de datum van 20 mei zijn. We houden jullie op de hoogte en sturen bijgaand ook de informatie toe die wij van de kaatsbond hebben ontvangen.
Voor meer informatie zie ook bijgevoegde link van de KNKB. https://www.knkb.nl/websites/implementatie/mediadepot/36978010da8f7.pdf

 


Terug naar overzicht

Sport ook gezellig mee en word lid!

Meld je aan!