Sponsor

Nauta Auto's

Nauta Auto’s is een allround autobedrijf dat is gevestigd in Hommerts. In onze werkplaats in Hommerts kunt u altijd terecht voor het complete onderhoud van uw personen- of bedrijfsauto. Tevens verzorgen wij de APK keuring en kunt u bij ons terecht voor alle mogelijke reparaties aan uw auto.

Naar Nauta Auto's

Sponsor

Hego Hommerts

De enthousiaste en gedreven adviseurs van Hegosteen staan voor u klaar en denken graag met u mee om een invulling aan uw tuinontwerp te geven. Onder advies vindt u hierover uitgebreide informatie. Dus voor uitgebreide informatie, vakkundig advies en geholpen door gedreven specialisten gaat u naar Hego. Uw huis verdient een mooie tuin.

Naar Hego

Sponsor

Bouwbedrijf R. Kingma

R. Kingma bouwbedrijf heeft een goede reputatie als bouwer in Friesland en in andere provincies. R. Kingma bouwbedrijf is sinds 1993 werkzaam in de bouwwereld en heeft zich gespecialiseerd in verschillende bouwtechnieken.

Naar Kingma Bouw

Sponsor

Wibo's Eatcounter

Wibo’s Eatcounter is een luxe cafetaria! U kunt bij ons meer krijgen dan alleen frites en snacks. Huisgemaakte sausen, ambachtelijk vlees, vers belegde broodjes en plates geserveerd met gebakken aardappelen en warme groentes.

Naar Wibo's Eatcounter

Sponsor

Poeliersbedrijf Jan Krist

In onze verkoopwagen voeren wij een breed assortiment van kuikenbout tot kant- en klare hazenpeper; U kunt bij ons terecht voor een “gewoon”stukje kippenvlees, maar wij verkopen ook het Hollands Scharrelhoen.

Naar Jan Krist

Sponsor

Zijsling Bagger- en Aannemersbedrijf en Zonen BV

Al 30 jaar specialist in o.a. het baggeren van havens, kanalen en meren, grondtransport over water, op- en overslag, kadeverbeteringen, bergingen, leverantie van zand, grind en stortsteen.

Naar Zijsling

Sponsor

ArboAnders

Wij zijn een partner in de brij van regels en wetgeving rondom (ziekte)verzuim. Gewoon een arbodienst, maar dan anders. Gewoon en Anders, twee woorden die lijnrecht tegen over elkaar staan. Als je anders bent, ben je niet gewoon…

Naar ArboAndersSport ook gezellig mee en word lid!

Meld je aan!