Competitiekaatsen

20-02-2024

Dit jaar is er weer volop gekaatst op de Hêge Fjouwere. Door de junioren en senioren op de dinsdagavond en door de jeugd op de woensdagmiddag. Deze avonden werden elke week zeer druk bezocht en dat leverde elke week mooie wedstrijden op. Ook vinden we het ontzettend leuk dat er dit jaar weer veel nieuwe kaatsters bij zijn gekomen. De grote opkomst voor het kaatsen zorgt er ook voor dat de ploeg nazitters steeds groter wordt. Waardoor het nazitten nog gezelliger wordt. 

Zo veel mogelijk dinsdag avonden komen vergroot ook de kans op het winnen van de competitie beker. In 2023 is Ciska Vogelzang de winnaar van de Coos Veltman geworden, dit door bijna alle wedstrijden te winnen. De winnaar van de jongerein bokaal is Fenna Raap geworden.

 


Boppeslach regels

  • Iedereen die komt, helpt mee het veld speelklaar te maken, pas daarna kun je inspelen. Na afloop worden ook de lijnen, telegrafen en andere benodigdheden met z'n allen opgeruimd.
  • Opgeven voor maandag 20.00 uur in de groepsapp, of via een mail naar kfdeboppeslach@gmail.com.
  • Kaatsballen die in de struikjes of in de sloot belanden, graag meteen opzoeken. Een kaatsbal kost € 20,00, dus zeker de moeite van het zoeken waard. 

 


 

Sport ook gezellig mee en word lid!

Meld je aan!